Office Shoes Alba Iulia

Rețeaua noastră de magazine s-a extins de data aceasta în Alba Iulia! Noul magazin Office Shoes din incinta mall-ului Alba Mall te așteaptă cu un design caracteristic și recognoscibil, dar și cu cele mai cool brand-uri și cele mai noi colecții: Lacoste, Timberland, Caterpillar, Skechers, Tommy Hilfiger, Polo Ralph Lauren, Converse, Kitten, Rider, Ipanema, Gant, Vans, New Balance, Karl Lagerfeld, Pepe Jeans și nu numai.

Alba Mall este cel mai mare centru comercial din județ, iar de la înființarea acestuia în 2007, a devenit una dintre atracțiile principale pentru oamenii dornici să experimenteze, să se relaxeze și să gasească într-un singur loc toate serviciile de care au nevoie. Forma atipică și design-ul inovator al construcției a dobândit de-a lungul timpului admirația clienților permițând astfel ca experiența de a cumpăra și de a experimenta să fie una inedită.



 

Te așteptăm în incinta magazinului nostru cu modele potrivite personalității tale, potrivite pentru orice eveniment, indiferent de stilul vestimentar care te reprezintă! Spor la cumpărături!

 

Str. Tudor Vladimirescu, nr. 50A
510167 Alba Iulia, jud. Alba


e-mail: office.albaiulia@officeshoes.ro
Telefon: (+40) 770 248 914

Program:
Luni-Duminica:10.00 - 22.00

X