Office Shoes Afi Brașov

Începând cu 21.10.2020 vă așteptăm în cel mai nou magazin Office Shoes! Extindem rețeaua noastră de magazine cu o a doua locație în unul dintre cele mai frumoase și îndrăgite orașe din țară: Brașov!

Deschis în luna Octombrie, Afi Brașov este cel mai nou centru comercial al orașului, iar prin înființarea acestui proiect se dorește păstrarea originilor istorice ale zonei și implicarea în comunitatea orașului.

Afi Brașov asigură optiuni variate de a-ți petrece timpul liber și bineînțeles, o experiență inedită pentru iubitorii de shopping, aceștia dispunând de o multitudine de servicii.

Office Shoes te așteaptă cu branduri internaționale de top, energie și entuziasm!

În magazinul nostru ai totul într-un singur loc: cea mai trendy incaltaminte casual si sport, modele outdoor si de drumeție, ghete, cizme și bocanci pentru sezonul rece, platforme și pantofi cu toc pentru orice ocazie, papuci, sandale și balerini, toate la cel mai bun preț! Descoperă cele mai noi colecții de la brandurile tale preferate! Opțiunile sunt nelimitate: Lacoste, Caterpillar, Timberland, Skechers, Lumberjack, Gant, Napapijri, Lauren Ralph Lauren, Polo Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Converse, Vans, UGG, Dr. Martens, Karl Lagerfeld și nu numai.

Spor la cumpărături!


 

 

Bd. 15 Noiembrie, nr.78
500097 Brașov jud. Brașov


e-mail: office.afibrasov@officeshoes.ro
Telefon: +(40) 770 607 513

Program:
Luni-Duminica:10.00 - 22.00

 

X