Waterproof și Rezistent la apă

 

Vremea în această perioadă ne împinge să purtăm articole vestimentare potrivite temperaturilor scăzute. Suntem aici să te ajutăm să alegi varianta potrivită pentru tine în ceea ce privește modelele de încălțăminte specifice sezonului răcoros.

Sezonul acesta te așteptăm atât în magazinul online, cât și în magazinele fizice cu o selecție variată de modele impermeabile (Waterproof) și modele Rezistente la apă.

 

Putem fi siguri că ambele categorii de produse sunt un must în acest sezon întrucât asigură confortul, durabilitatea în timp și protecția necesară în perioadele cu temperaturi scăzute.

Pentru a lua decizia cea mai bună pentru tine și pentru activitățile pe care o să le întreprinzi în noul sezon trebuie să înțelegem distincția dintre cele două categorii de produse. Indiferent dacă alegi o pereche de încălțări Waterproof sau Rezistente la apă, vei beneficia cu siguranță de rezistență, protecție și confort.

Modelele Waterproof - încălțăminte 100% impermeabilă, cu cel mai mare grad de protecție împotriva apei. Produsele Waterproof prezintă rezistență la expunerea materialului cu cantități mari de apă pentru o perioadă îndelungată.

Modelele Rezistente la apă -  încălțăminte proiectată special pentru a nu se deteriora la contactul cu apa. Modelele din această categorie au proprietatea de a respinge apa la contact, însă nu sunt în totalitate Waterproof.

Variantele în acest sezon sunt nenumarate: cizme pe care le poți găsi în diverse culori/printuri și de diverse înălțimi, bocanci – cei mai populari printre iubitorii de fashion, dar și pantofi sport, de stradă.

 

Descoperă selecția noastră de modele Waterproof și modele Rezistente la apă:

Modele WATERPROOF - 

Modele REZISTENTE LA APĂ - 

 


X