Cumpărături de noapte - până la -30% - cod promoțional: CN30

Trending alert: Sneakerșii – un “Must have”

 

Încălțămintea sport casual în prezent este un must pentru oricine, iar acest lucru se datorează faptului că acest tip asigură confortul și completează cu succes orice outfit, de multe ori perechea perfectă de sneakerși devenind piesa centrală a ținutelor. Totodată, sneakerșii au devenit un trend important, mai ales în sezonul călduros, aceștia putând fi purtați cu ținute sport, jeansi și de ce nu, rochii primăvăratice. Un alt motiv pentru care aceștia au devenit preferații noștri este acela că indiferent de culorile predominante, sneakerșii nu pun în pericol raportul cromatic al ținutelor tale, ci conturează un stil personal, autentic.

 

Pentru că zilele însorite solicită încălțări noi, colecția primăvară-vară 2019 reprezintă oportunitatea perfectă de a a-ți upgrada garderoba pentru că acest sezon te așteaptă în magazinele noastre cu cele mai cool și inedite modele.

 

Modele atemporale, sneakerșii nu renunță să uimească în fiecare sezon prin formă, design și printr-o paletă de culori electrizante, perfecte pentru un styling perfect. Totodată, alegerea culorilor reprezintă și elementul de noutate în fiecare sezon, iar noile colecții din acest an păstrează elemente specifice anilor ’90 la care se adaugă nuanțe pastel, nude, dar și culori contrastante, puternice.

 


X