Reduceri de vară 2020

 

Te pregătești pentru o sesiune de cumpărături și încă nu te-ai hotărât de ce articole noi ai nevoie în garderoba de vară? Noi știm ca perechea potrivita de încălțăminte este cheia unei ținute impecabile!

Tocmai de aceea, sezonul reducerilor te așteaptă cu prețuri irezistibile în magazinele noastre!

În această perioadă, Reducerile de Vară sunt disponibile pentru peste 1300 de articole din Colecția Primăvară – Vară 2020 și venim în întâmpinarea nevoilor tale cu discounturi de până la 50%!

Când temperaturile cresc și soarele nu îndrăznește să se ascundă este momentul perfect să stilizăm ținutele și să găsim variante inedite de a combina piesele vestimentare. Atât în magazinul online, cât și în magazinele noastre fizice ai ocazia să achiziționezi articolele preferate de la branduri de top precum: Karl Lagerfeld, Toms, Tommy Hilfiger, Converse, Lacoste, Polo Ralph Lauren, New Balance, Buffalo, Calvin Klein, Fila, Puma, Lumberjack. Timberland și nu numai.

 

Descoperă gama noastră de produse și Reducerile de Vară! Adaugă produsul preferat în coșul de cumpărături și profită de discounturile disponibile!



X