Cumpărături de noapte - până la -30% - cod promoțional: CN30

Exersează și câștigă cu Office Shoes!

Noul an școlar presupune o serie de solicitări. Pe lângă volumul mare de teme pentru acasă, problematica pe care o ridică întrebarea: “Cu ce ma îmbrac maine?” ramâne constantă. Fiecare început de zi te întâmpină cu emoții și mai mult ca sigur, alegerea ținutei pentru școală îți dă bătăi de cap. Îți dorești să construiești un stil original, autentic, diferit dar în acelasi timp în trend. Cum să adaptezi ținutele tale pentru ore sau cursuri?

Office Shoes vine în întâmpinarea nevoilor tale si îți pregătește un super concurs! Regulamentul este simplu, tot ceea ce trebuie să faci este să rezolvi problema de algebră afișată pe pagina noastră de facebook și să postezi răspunsul tău într-un comentariu. Cei care răspund corect intră automat în tragerea la sorți. Premiul constă într-o pereche de încălțăminte la alegere, marca Converse.

De ce Converse? Pentru ca indiferent de ce model alegi: low top, high top, clasici, din material impermeabil sau colorați îi poți asorta la orice fel de ținută. Converșii se pot adapta la orice stil vestimentar, fie că alegi pentru scoală un stil casual, o ținută cu accente office sau rock.

Încălțămintea Converse este ușor de abordat, permite versatilitatea și creativitatea. Atunci când vrei să impresionezi profesorii sau ai o zi importantă cu siguranță vei alege stilul office. Nu este necesar să adopți acest stil în totalitate ci doar să pui accent pe câteva piese cheie. O pereche de teniși Converse vor completa în totalitate o astfel de ținută și îți vor asigura confortul și buna dispoziție. Tot ceea ce trebuie să faci este să mizezi pe accesorii fine, topuri cu imprimeri grafice, colorate sau piese din denim. Lasă-ți imaginația să creeze ținute unice, potrivite personalității tale și completează-le cu o pereche de converse pentru a adauga o notă de modernism outfit-ului tău.

Concursul se va desfașura în perioada 26.09.2016-02.10.2016, timp în care poți participa atât tu cât și prietenii tăi. Câștigătorul va fi anunțat pe pagina noastră de facebook și ulterior contactat cu privire la detaliile de livrare. Participă acum și transformă începutul unui an școlar într-un motiv de fericire!

În cazul în care intervențiile utilizatorilor au un limbaj neadecvat, sau aceștia intervin cu comentarii neconforme referitoare la concurs, ne rezervăm dreptul de a elimina participantul din cadrul concursului. Organizatorul îşi rezervă dreptul unilateral de a descalifica un text/comentariu participant la concurs, dacă va considera că acesta este licenţios sau indecent. Din momentul afişării câştigătorului, acesta are la dispoziție termen de maximum 48 de ore să răspundă și să confirme produsul preferat, în caz contrar premiul câştigat de persoana în cauză va fi anulat, iar premiul va fi oferit altui participant, tot prin tragere la sorţi. Platforma utilizată va fi www.random.org.

Poate participa la acest concurs orice persoană fizică, cu rezidența pe teritoriul României, indiferent de sex, sau religie. Prin excepţie de la acestea, nu pot participa la concurs membrii echipei organizatoare, precum şi soţul/soţia şi rudele de gradul I şi II ale acestora. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a nu se asocia cu postarile ce lezează imaginea companiei sau a concurenţilor înscrişi, în mod direct sau prin asociere. Organizatorul nu este răspunzător sub nici o formă pentru conţinutul generat şi pentru utilizatorii înscrişi în acest concurs, ori pentru consecinţele care decurg din acesta acţiune. Pentru orice întrebări sau informații legate de concurs, va rugăm să ne scrieți pe pagina noastră de Facebook: Office Shoes Romania sau pe adresa: contact@officeshoes.ro


X