Office Shoes București Mall

Primul magazin OFFICE SHOES din România a fost deschis în 2002 în București Mall, primul centru comercial modern din țară.

În 2016, nevoia unui nou spațiu care să mulțumească nevoile clienților a declanșat noi schimbări.Astazi, OFFICE SHOES te asteaptă în incinta aceluiași mall cu sute de modele, într-un nou spațiu cu un design desăvârșit.

Astfel, magazinul OFFICE SHOES reușește să vină în întâmpinarea cerințelor tale cu o gamă largă de brand-uri de încălțăminte de top precum: Lacoste, Timberland, Caterpillar, Skechers, Karl Lagerfeld, Tommy Hilfiger, New Balance, Polo Ralph Lauren, Birkenstock, Converse, Gant, UGG, Guess, Ipanema, G-Star RAW, Puma.

Noul magazin de 165 mp este localizat la etajul 1.

Situat foarte aproape de centrul orașului, Bucureşti Mall a rămas până în ziua de astăzi una dintre cele mai atractive destinații de shopping din capitală și îți pune la dispoziție parcare exterioară şi interioară, gratuită pentru primele 2 ore şi pentru deținătorii de bilete de cinema. Te asteptăm cu nenumarate produse, potrivite personalității tale si cu prețuri accesibile!

 

Calea Vitan nr. 55 - 59, et. 1,
3 sector .


e-mail: office.mall@officeshoes.ro
Telefon: (+40)770 557 872

Program:
Luni-Duminica:10.00 - 22.00 

pe o hartă mai mare

 

X