Pepe Jeans London - Primavară Vară 2023

Colecții de încălțăminte

Pepe Jeans London dezvăluie o nouă colecție de încălțaminte, pentru primăvară-vară 2023, cu o gamă largă de stiluri pentru a se potrivi oricărei ocazii. Ca întotdeauna, experiența vastă și expertiza brandului sunt vizibile în întreaga colecție, mai ales prin calitatea înaltă și versatilitatea modelelor noi din acest sezon. După succesul sezoanelor anterioare, această colecție prezintă din nou o selecție de forme pentru femei și bărbați. Pe lângă modelele clasice de alergare și favoriții din toate timpurile, purtătorii se pot aștepta la noi stiluri, din materiale inovatoare și combinații de culori.

  

Colecția pentru femei introduce modele fresh, care rămân fidele ADN-ului brandului, raspunzând în același timp la trendurile emergente și la schimbările pieței. Inspirat de vitalitate și bucurie, acest sezon aduce versiuni actualizate ale modelelor urbane. din materiale moi și o gamă largă de culori, pornind de la tonuri vintage, la nuanțe calde și culori îndrăznețe. În pregătirea pentru vremea mai călduroasă, sandalele cu barete, sandalele cu platformă, din piele premium și modelele cu talpă joasă sunt în topul colecției.

 

  

Colecția pentru bărbați readuce stiluri iconice, care păstrează ideea originară a brandului, dar introduce și noi forme, acordând importanță detaliilor de design și de branding, cum ar fi Union Jack, care se regăsește des în întreaga colecție. Elementele cheie ale colecției includ pantofi de alergare, inspirați din anii ‘90, cu o puternică notă tehnică, precum și un model din iută cu o inspirație relaxată și naturală, realizate din materiale durabile și o nouă paletă de culori în nuanțe pământii. Confortul este un alt punct de remarcat, ridicând această linie de produse la nivelul espadrilelor de înaltă calitate.

  

  

#Pepemeup  @pepejeans  pepejeans.com

 

Despre Pepe Jeans London

Pepe Jeans London a luat naștere pe emblematicul Portobello Road din Londra, în 1973. Astăzi, 49 de ani mai târziu, brandul rămâne devotat scopului initial și angajamentului de a crea cele mai interesante stiluri din lume, conduse de denim. Diversitatea și mixul de culturi, care definesc Londra, definesc, de asemenea, personalitatea brandului Pepe Jeans, oferind o sursă constantă de inspirație pentru colecțiile pentru femei, bărbați și copii. Muzică, modă, cultură, Londra și Denim – despre asta este Pepe Jeans.

 

Despre AWWG

Fondată în 2006, AWWG este grupul global de modă care integrează brandurile iconice Pepe Jeans London, Hackett și Façonnable. În prezent, AWWG este prezentă în 54 de țări, cu peste 500 de magazine deținute și peste 4200 de angajați.


X