Dr. Martens - Vară & Festivaluri

Doctor Martens a fost mult timp un element principal al festivalurilor – pe și în fața scenelor din întreaga lume, în fiecare vară. Colecția SS23 aduce o gamă complet nouă de bocanci și sandale, modele pe care le puteți pune la încercare la un festival de zi sau un weekend energic. Concepute pentru a ieși în evidență într-o mulțime de oameni.

Conceput pentru a fi diferit în această vară. ultima colecție a verii Dr. Martens pune capăt așteptărilor, reținerilor și convențiilor- cu o mica doză de anii 70. Pentru cei care își creează propriul drum, își stabilesc propriul tempo și își găsesc propriul ritm.

De la prima pereche de bocanci Dr. Martens care a ieșit de pe linia de producție la 1 Aprilie 1960. Având cusăturile galbene caracteristice, talpa canelată și gaica de la nivelul călcâiului, era un model pentru muncitori, purtat inițial de poștași și polițiști; confortabil, durabil și ușor în comparație cu brandurile concurente de la acea vreme. De-alungul istoriei Dr. Martens, brandul a fost adoptat și subminat de diferite persoane, muzicieni, culturi, grupuri de tineri. Ei sunt cei care ies în evidență, iar călătoria lor de autoexprimare a fost întotdeauna însoțită de Doctor Martens.

Designul simplu permite oamenilor personalizarea fiecărei perechi, în timp ce, la nivel practic, durabilitatea și confortul lor pentru care sunt renumite, fac să fie încălțămintea ideală pentru lumea concertelor și street fashion. La nivel emoțional, modelele sunt un steag al atitudinii și al împuternicirii.

Fabrica din Nortamptonshire, unde a început totul, există și astăzi, în satul Wollaston. O gamă specifică de produse ”Made in England” este fabricată aici de o echipă mică și unită de oameni, instruiți în domeniul fabricării tradiționale de produse a pantofilor, un proces care nu s-a schimbat de la prima pereche de pantofi, cu șase decenii în urmă.


X